Screens

Blokkeert UV-straling en vermindert warmte zonder licht volledig uit te sluiten.

Screens: Meer dan een zomaar een zonnescherm! 

Bij Sfeermaeckers benaderen we zonwering op een unieke manier, en dat geldt zeker voor onze screens. Vaak worden screens in één adem genoemd met zonneschermen en rolluiken. Het is echter belangrijk te begrijpen dat er subtiele verschillen zijn. Een screen is weliswaar een zonnescherm, maar omgekeerd geldt niet hetzelfde. Ontdek de veelzijdigheid van onze zonwering, waaronder uitvalschermen, knikarmschermen en natuurlijk screens. Wil je meer weten over onze diverse zonweringsopties? Neem contact met ons op voor advies op maat of vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Optimale zonwering met behoud van privacy 

Screens fungeren als doeltreffende zonwering die niet alleen warmte en licht tegenhoudt, maar ook zorgt voor behoud van privacy. Het speciale screendoek voorkomt nieuwsgierige blikken van buitenaf, terwijl het je de mogelijkheid biedt om ongehinderd naar buiten te kijken. Geniet van een comfortabele leefruimte zonder hinderlijke schitteringen en volledige bescherming tegen de zon. Ontdek de perfecte balans tussen optimale zonwering en privacybehoud met onze hoogwaardige screens. Neem contact op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan. 

Minimale ruimte, benut maximale efficiëntie met screens 

Een van de opvallende voordelen van screens is hun ruimtebesparende ontwerp. In vergelijking met andere vormen van zonwering nemen screens minimaal ruimte in. Ze worden vlak tegen het raam bevestigd en lopen recht naar beneden, zonder uitstekende onderdelen buiten de gevel. Dit zorgt niet alleen voor een strakke uitstraling, maar behoudt ook de vrije doorgang langs de ramen. Geniet van een gestroomlijnd uiterlijk zonder in te leveren aan de effectiviteit. Ontdek de minimale ruimte-eisen van screens voor een moeiteloze integratie in jouw huis. Neem contact op voor advies op maat of vraag vrijblijvend een offerte aan! 

Energiebesparing met slimme zonwering 

Buitenzonwering, zoals screens, is niet alleen een esthetische toevoeging aan jouw woning; het kan ook aanzienlijke energiebesparingen opleveren. Door gebruik te maken van automatisch geregelde zonwering tijdens de zomer, houdt je je huis koel en verminder je de noodzaak van airconditioning. Dit resulteert in aanzienlijke besparingen op de energiekosten en draagt bij aan een duurzamer huishouden. Maak een slimme keuze voor energie-efficiëntie en ontdek hoe screens jouw energiekosten kunnen verlagen. Neem contact op voor meer informatie of ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

Benieuwd naar alle screen opties? Ontdek de veelzijdigheid, efficiëntie en stijl van screens als de ideale oplossing voor buitenzonwering. Bij Sfeermaeckers staan we klaar om je te adviseren en een op maat gemaakte oplossing te bieden. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de voordelen van hoogwaardige screens voor jouw woning!

PRIJS: MAAT EN SOORT AFHANKELIJK

Bekijk meer zonwering

uitvalschermen

Ruimtebesparend

 • Zonbescherming: Biedt effectieve bescherming tegen direct zonlicht op ramen en deuren.
 • Ruimtebesparend: Ideaal voor smalle ruimtes waar een volledige luifel niet mogelijk is.
 • Aanpasbare hoeken: Hoek van uitval kan worden aangepast voor optimale schaduw.
 • Duurzaam materiaal: Vervaardigd uit weerbestendige stoffen die lang meegaan.
 • Veelzijdige designs: Verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen om bij de esthetiek van het gebouw te passen.

ROLLUIKEN

Biedt extra beveiliging tegen inbraken.

 • Optimale beveiliging: Biedt extra beveiliging tegen inbraken.
 • Uitstekende isolatie: Vermindert warmteverlies en houdt interieurs comfortabel.
 • Geluidsreductie: Helpt externe geluiden te dempen voor een rustigere omgeving.
 • Privacybescherming: Blokkeert zicht van buitenaf volledig wanneer gesloten.
 • Duurzame constructie: Gemaakt van robuuste materialen die bestand zijn tegen weersinvloeden.

Markiezen

Klassieke uitstraling

 • Klassieke uitstraling: Voegt een traditionele en elegante charme toe aan elk gebouw.
 • Uitgebreide zonwering: Biedt bescherming tegen de zon van boven en vanaf de zijkanten.
 • Op maat gemaakt: Afgestemd op de specifieke afmetingen en stijlvoorkeuren van de klant.
 • Bescherming van het interieur: Voorkomt verbleken van meubels en vloeren door zonlicht.
 • Robuuste constructie: Frame en stof zijn ontworpen om duurzaam en weerbestendig te zijn.

De werkwijze van sfeermaeckers

Zorgeloos genieten van jouw (nieuwe) zonwering begint bij een goede voorbereiding en de juiste opbouw. Daarom nemen wij graag alle zorg uit handen.

1. SELECTIE MAKEN

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom kun je altijd bij onze winkel terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek op basis van jouw persoonlijke situatie.

2. INMEETSERVICE

Zonwering uitgekozen? Top! Om er zeker van te zijn dat jij je geen zorgen hoeft te maken of alles gaat passen, komen we van tevoren graag de situatie bekijken en definitief inmeten.

3. BESTELLEN

Nadat we alles definitief hebben ingemeten, bestellen wij jouw raambekleding bij de fabriek. Wij houden je op de hoogte van dit proces, en zodra alles klaar is, nemen we contact met je op om een geschikte aflever- en installatiedatum af te spreken.

4. MONTAGE

Onze ervaren monteurs zorgen voor de juiste kwalitatieve montage van jouw op maat gemaakte zonwering. Zo kan jij hier jaren van genieten.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van screens als zonwering?

Screens bieden effectieve bescherming tegen zon en warmte terwijl ze nog steeds licht doorlaten en het uitzicht naar buiten behouden. Ze zijn ook ideaal voor privacy overdag.

Zijn screens makkelijk te bedienen?

Ja, screens kunnen handmatig of gemotoriseerd bediend worden, wat ze erg gebruiksvriendelijk maakt, vooral in grotere installaties.

Welke materialen worden gebruikt voor screens?

Screens zijn meestal gemaakt van sterk, duurzaam polyester of glasvezel met een PVC-coating, wat ze weerbestendig en makkelijk te onderhouden maakt.