PVC Vloeren

Ontdek de veelzijdigheid in iedere ruimte

PVC vloer 5

PVC Vloeren: Ontdek de veelzijdigheid in iedere ruimte

Een PVC vloer biedt ongeëvenaarde veelzijdigheid, waardoor het geschikt is voor vrijwel elke ruimte. Of het nu gaat om een druk kantoor, een levendige winkel, of zelfs een vochtige omgeving zoals een keuken of badkamer, PVC vloeren van Sfeermaeckers staan hun mannetje.

Onze PVC vloeren zijn speciaal ontworpen met een duurzame beschermlaag, waardoor ze bestand zijn tegen krassen, slijtage en vlekken. Maar dat is nog niet alles; dankzij de geluiddempende eigenschappen van PVC worden hinderlijke geluiden zoals het tikken van hakken tot een minimum beperkt.

Ben je dus op zoek naar een vloer die bestand is tegen de
dagelijkse drukte? Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Comfortabel en warm: PVC vloeren met vloerverwarming 

Wil je genieten van comfortabele warmte in huis? Onze PVC vloeren zijn de perfecte match voor vloerverwarmingssystemen. In tegenstelling tot traditionele vloeren, geleidt PVC laminaat warmte efficiënt, waardoor elke ruimte snel en gelijkmatig wordt verwarmd. Bovendien zorgt de samenstelling van PVC ervoor dat het niet isoleert, waardoor vloerverwarming optimaal presteert. Klaar om de warmte en comfort van PVC vloeren te ervaren? Neem vandaag nog contact met ons op voor advies op maat of vraag een offerte aan! 

 

Waterbestendige PVC vloeren voor keukens en badkamers 

De keuken en badkamer zijn vaak vochtige omgevingen, maar dat hoeft geen belemmering te zijn voor je vloerkeuze. Dankzij de vochtbestendige eigenschappen van PVC vloeren kunnen ze moeiteloos worden gelegd in deze ruimtes, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over schade door vocht of water. Met een PVC vloer combineer je stijl met functionaliteit, zelfs in de meest veeleisende omgevingen. Op zoek naar een vloer die bestand is tegen vocht en water? Neem contact met ons op voor advies op maat en ontvang direct een offerte op maat!

Bekijk onze andere vloeren

Vinyl Vloer

laminaat Vloer

 

Tapijt

 

Vloerkleed

 

of kom gewoon langs!

Ontdek de voordelen van PVC Vloeren van Sfeermaeckers 

Wil je een vloer die niet alleen mooi is, maar ook praktisch en duurzaam? Dan zijn PVC vloeren de perfecte keuze voor jou. Ontdek hieronder waarom.

 

Slijtvast en krasbestendig

PVC vloeren zijn uitzonderlijk duurzaam en bestand tegen slijtage en krassen. Dit betekent dat je vloer er jarenlang als nieuw uit blijft zien, zelfs in drukbezochte ruimtes.

 

Waterbestendig

zeg maar dag tegen zorgen over vocht of morsen! PVC vloeren zijn waterbestendig, waardoor ze perfect zijn voor vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers.

 

Geschikt voor elke ruimte

Of het nu gaat om een kantoor, een woonkamer of een winkelpand, PVC vloeren passen perfect bij elke ruimte. Hun veelzijdigheid maakt ze ideaal voor zowel commercieel als residentieel gebruik.

 

Geschikt voor vloerverwarming

Geniet van het comfort van vloerverwarming met PVC vloeren. Hun warmtegeleidende eigenschappen zorgen voor een efficiënte verspreiding van warmte, waardoor je altijd warme voeten hebt, zelfs op koude dagen. 

 

Onderhoudsvriendelijk

Geen zin in gedoe met ingewikkeld onderhoud? Geen probleem! PVC vloeren zijn eenvoudig schoon te maken en te onderhouden, waardoor je meer tijd hebt om te genieten van je vloer en minder tijd hoeft te besteden aan schoonmaken.

 

Akoestische demping

PVC vloeren bieden niet alleen visueel comfort, maar ook akoestisch comfort. Ze dempen geluiden, waardoor je een rustigere en meer ontspannen omgeving creëert, zelfs in een drukke omgeving. 

Wil je nog meer weten over de voordelen van PVC vloeren? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan!