Vinyl vloeren

Ontdek de veelzijdigheid in iedere ruimte

Vinyl 4

Ontdek voordelig en stijlvol vinyl bij Sfeermaeckers!

Op zoek naar een betaalbare en prachtige vloer? Bij Sfeermaeckers heb je keuze uit een uitgebreide collectie vinylvloeren. Vinyl, ook wel bekend als zeilvloer, biedt niet alleen weinig onderhoud, maar ook een natuurlijke uitstraling. Daarnaast heeft een vinylvloer geluiddempende eigenschappen en laat het gemakkelijk warmte door. In vergelijking met andere vloeren, zoals PVC en laminaat, is vinyl bij Sfeermaeckers een voordelige keuze. Kies eenvoudig en betaalbaar een vloer naar jouw wens!

Profiteer van onze vinylvloer aanbiedingen bij Sfeermaeckers!

Als dé woonspecialist garandeert Sfeermaeckers lage prijzen in de Achterhoek voor jouw nieuwe vloer. Ontdek onze aantrekkelijke vinylvloer aanbiedingen in de folder of op onze speciale actiepagina. Wellicht geniet je niet alleen van onze gratis legservice, maar ook van extra voordeel! Kies voor een vloer bij Sfeermaeckers en verzeker jezelf niet alleen van de laagste prijs maar ook van hoogwaardige kwaliteit. Sfeermaeckers: waar wonen nog mooier wordt!

Kies uit diverse stijlen vinyl bij Sfeermaeckers!

Het diverse aanbod in vinyl bij Sfeermaeckers zorgt ervoor dat er altijd een vloer is die perfect aansluit bij jouw ideale vinylvloer. Ontdek de veelzijdigheid van onze vinylvloeren bij Sfeermaeckers. Transformeer je ruimte met een trendy vinyl vloer in betonlook, die niet alleen eigentijds oogt maar ook onderhoudsvriendelijk is. Of kies voor een klassieke uitstraling met onze visgraat vinyl vloeren, waarmee je een tijdloze charme toevoegt aan je interieur. Voor een frisse en moderne touch zijn onze witte vinylvloeren een perfecte keuze, terwijl liefhebbers van een retro vibe hun hart kunnen ophalen aan onze diverse collectie retro vinyl vloeren. Bij Sfeermaeckers vind je hoogwaardige vinylvloeren die niet alleen je ruimte verfraaien maar ook passen bij jouw unieke stijlvoorkeuren. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden voor een vloer die perfect aansluit op jouw wensen!

Voordelen van een vinylvloer bij Sfeermaeckers:

  • Geluiddempend: Bekend als ‘stille vloerbedekking’.
  • Onderhoudsvriendelijk: Ideaal voor drukke huishoudens met kinderen.
  • Eenvoudig te leggen en te vervangen.
  • Geschikt voor vloerverwarming: Past zich aan aan de omgevingstemperatuur.
  • Vochtbestendig: Prima voor gebruik in vochtige ruimtes.
  • Budgetvriendelijk: Vergeleken met andere vloeren is vinyl voordelig.

Onderhoud jouw vinylvloer bij Sfeermaeckers:

Zorg goed voor jouw vinylvloer bij Sfeermaeckers om er jarenlang van te genieten.

Gebruik deze tips voor eenvoudig onderhoud:

  • Stofzuig en veeg regelmatig (bij voorkeur met een zachte veger).
  • Gebruik een deurmat om grof vuil te vermijden.
  • Bij hardnekkig vuil, gebruik water met een beetje allesreiniger.

Bekijk onze andere vloeren

PVC vloer

 

laminaat Vloer

 

Tapijt

 

Vloerkleed

 

of kom gewoon langs!