VERANDA

Ontdek onze VERANDA's

Vaak wordt een veranda informeel aangeduid als een terras- of tuinoverkapping. Het betreft een overkapping op stevige palen, bedoeld als uitbreiding van je leefruimte. Een aluminium veranda biedt extra leefruimte, zowel binnen als buiten, gedurende alle seizoenen. Verken vandaag nog onze diverse productlijnen voor de perfecte toevoeging aan jouw leefomgeving.

Verasol Greenline

De Verasol Greenline staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit en duurzaamheid, dit alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Verasol profiline

Stel je voor dat je ongeacht het seizoen, ongeacht het weer, kunt genieten van extra leefruimte. Met een Verasol Profiline maak je van die droom werkelijkheid.

Verasol cube

Ben je op zoek naar een veranda die jouw leefomgeving een unieke en stijlvolle uitstraling geeft? Met een Verasol Cube vervul je die wens op een buitengewone manier. Het moderne, kubistische design maakt deze veranda tot een ware eyecatcher in jouw tuin.

Wat betekent een veranda voor jou?

In de volksmond staat een veranda ook wel bekend als een terras- of tuinoverkapping. Het betreft een dak op staanders dat fungeert als een uitbreiding van jouw leefruimte. Een veranda aan huis biedt niet alleen extra ruimte om het hele jaar door zowel binnen als buiten te leven, maar heeft ook het bijkomende voordeel van het verhogen van de waarde van jouw woning.

Kenmerkend voor glazen veranda’s zijn de grote glaspartijen, die zorgen voor extra natuurlijk licht in huis. Dit bevordert ons welzijn en biedt een perfect zicht naar buiten, waardoor je je meer verbonden voelt met het buitenleven. Breid jouw aluminium veranda uit met diverse opties en accessoires voor nog meer comfort.

Waarom kiezen voor aluminium?

In tegenstelling tot hout is aluminium een veelzijdig materiaal. Terwijl houten veranda’s kunnen scheuren of rotten, zijn aluminium veranda’s licht, sterk en onderhoudsarm. De kracht van aluminium maakt grote overspanningen mogelijk zonder concessies te doen aan het ontwerp. Daarnaast zijn onze aluminium producten 100% recyclebaar. Praktisch, duurzaam én mooi dus!

Wat maakt de veranda's verschillend?

Als je kiest voor een Verasol Greenline, ga je voor hoogwaardige, robuuste kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Wil je grenzeloze keuzemogelijkheden om jouw nieuwe veranda volledig aan te laten sluiten bij jouw stijl en woning? Dan is de Verasol Profiline de ideale keuze, volledig aanpasbaar naar eigen wens. De Verasol Cube is ons premium model, onderscheidend door zijn innovatieve constructie en ultramoderne elementen. Alle productlijnen zijn later uit te breiden met diverse opties en accessoires

Hoe kan ik mijn veranda uitbreiden?

Verasol biedt een uitgebreid assortiment aan opties en accessoires, waarmee je jouw veranda op ieder gewenst moment kunt uitbreiden. Denk hierbij aan het transformeren van jouw veranda tot een complete tuinkamer met verschillende soorten voor- en zijwanden. Naast deze opties bieden we ook accessoires aan, zoals zonwering, LED-verlichting en screens, voor nog meer comfort!

Waar plaats ik mijn veranda?

Het kiezen van de juiste positie voor jouw veranda is een veelgestelde vraag. Je kunt jouw veranda aan huis, aan een muur of vrijstaand in de tuin plaatsen. Een vrijstaande veranda staat op vier palen en heeft geen muurbevestiging nodig, ideaal als je bijvoorbeeld achter in de tuin het langste zonlicht hebt.

Wil je onze producten in het echt zien en beleven? Bezoek dan onze showroom waar je een uitgebreid assortiment aan veranda’s, terrasoverkappingen, tuinkamers, kozijnen, deuren, glazen schuifwanden en kozijnen kunt vinden.