laminaatvloer

Ontdek Sfeermaeckers voor jouw Laminaatvloer

Laminaat 4

Ontdek Sfeermaeckers voor jouw Laminaatvloer

Bij Sfeermaeckers ben je verzekerd van betaalbaar laminaat zonder concessies te doen aan kwaliteit. Informeer eenvoudig en snel via onze website en ontvang binnen 48 uur een offerte. Wil je de vloer liever eerst zien en ervaren? Breng een bezoek aan onze showroom in Lichtenvoorde, waar onze vloerexpert voor je klaarstaat en alle tijd voor je neemt! Geen zin om het laminaat zelf te leggen? Maak gebruik van onze professionele legservice.

Wat kost Sfeermaeckers laminaat?

In vergelijking met andere vloeren, zoals hout en PVC, is Sfeermaeckers laminaat een zeer betaalbare optie. De kosten van een nieuwe laminaatvloer zijn afhankelijk van verschillende factoren, waarbij natuurlijk de benodigde hoeveelheid laminaat en de kwaliteit ervan een doorslaggevende rol spelen. Verder is de prijs van laminaat afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Laminaat met specifieke kenmerken, zoals waterbestendig laminaat, of laminaat geschikt voor zwaar huishoudelijk gebruik, zijn duurder dan kliklaminaat uit een andere collectie. Onze collecties bieden diverse opties.

Voordelen van Sfeermaeckers laminaat

Sfeermaeckers laminaat is de favoriete keuze voor woonhuizen en bedrijfspanden, en dat is niet zonder reden:

  • Betaalbaar: Aanzienlijk voordeliger dan PVC of houten vloeren.
  • Esthetisch aantrekkelijk: Natuurgetrouwe eigenschappen geven de vloer de uitstraling van echt hout.
  • Diversiteit: Keuze uit diverse structuren, kleuren en afmetingen.
  • Geschikt voor elke ruimte: Zelfs waterbestendig laminaat voor badkamers is beschikbaar.
  • Duurzaam: Gaat jarenlang mee, een milieubewuste keuze.
  • Eenvoudige installatie: Dankzij het handige kliksysteem zelf te leggen.
  • Onderhoudsarm: Minimale inspanning nodig voor reiniging.
  • Compatibel met vloerverwarming.

Stijlvol laminaat bij Sfeermaeckers

Ontdek ons assortiment kliklaminaat met of zonder V-groef. De V-groef creëert een authentieke uitstraling, beschikbaar in 2 of 4 V-groef varianten. Het creëert een voelbare scheiding tussen de individuele planken, waardoor de vloer de uitstraling krijgt van een authentieke houten vloer. Voor een laminaatvloer met de uitstraling van echt hout met een unieke stijl, kun je kiezen voor een uniek legpatroon.

Sfeermaeckers laminaat in diverse kleuren

Of je nu houdt van lichte vloeren, grijze tinten, natuurlijk eiken, of karakteristiek donker eiken, bij Sfeermaeckers vind je het allemaal. Creëer een Scandinavisch interieur met wit laminaat of kies voor laminaat met tegelstructuur. Ontdek het volledige assortiment in onze showroom en vind jouw favoriete kleur en stijl laminaat!

Ondervloer voor laminaat van Sfeermaeckers

Voor langdurig plezier van jouw laminaatvloer is een goede ondervloer essentieel. Deze egaliseert de ondergrond, voorkomt beschadigingen aan het laminaat en zorgt voor geluiddemping. Bij vloerverwarming raden we een speciale ondervloer voor laminaat en vloerverwarming aan, om optimaal te profiteren van alle voordelen. Investeer in een goede ondervloer voor een langdurige levensduur van jouw nieuwe Sfeermaeckers laminaat!

Laminaat 3

Bekijk onze andere vloeren

PVC vloer

 

Vloerkleed

 

Tapijt

 

Vinyl Vloer

of kom gewoon langs!